De Vurige Babsen

OVER ONS

Gaan jullie voor een ceremonie die knettert van de liefde?

Wij zijn de vurige babsen Katja (in het blauwe jasje) en Nadine (in het groene jasje) en geloven dat de liefde moet knetteren op je bruiloft want dan stralen jullie van geluk en wordt het een dag waar je op je 90ste nog vol liefde aan terug denkt. 

Wij weten als geen ander dat de ceremonie het mooiste moment van de dag is. Want Katja is trouwambtenaar op gympen en dé enige trouwgeloftencoach van Nederland en Nadine is weddingplanner en trouwambtenaar. Wij hebben onze krachten gebundeld om jullie ceremonie nóg liefdevoller te maken. Daar hoort vuur bij… Lezen jullie mee om te zien hóe wij dat doen? 

Meral Soydas Fotografie
Meral Soydas Fotografie

press to zoom
Meral Soydas Fotografie
Meral Soydas Fotografie

press to zoom
1/1

WAT MAAKT ONS SPECIAAL?


Jullie trouwen rond het kampvuur en zullen de liefde voelen knetteren bij iedereen die erbij is. Daar gaan wij voor. De trouwceremonie doen wij samen waarbij wij allebei onze sterkste kant inzetten. Nadine is een kei in jullie verhaal beeldend vertellen en iedereen meenemen alsof ze overal bij zijn geweest. Een feest van herkenning. Katja zorgt ervoor dat de liefde gevoeld én gedeeld wordt op een manier waarop jullie je op je gemak voelen. Want als het gevoel van liefde uitgesproken wordt dan zijn het net vonkjes die een warme vuurzee van liefde worden! 


Kippenvelmomentjes, tranen van geluk, mooie woorden in trouwgeloften, een warm gevoel van kruin tot teen, herkenning, verbinding aangaan en verbonden voelen zijn onze sleutelwoorden. Een trouwceremonie waar nog jaren over nagekletst wordt omdat het zo magisch was. 

DE CEREMONIE


Trouwen rond het kampvuur is een betoverende beleving. Het knetterende vuurtje staat symbool voor jullie liefde, geeft warmte en zorgt voor een knus gevoel met elkaar. Wij regelen de complete trouwceremonie én de setting rond het kampvuur voor jullie. Om jullie én alle gasten in vuur en vlam te zetten van de liefde die vonkt. 

Wij hebben pareltjes van locaties waar jullie rond het kampvuur kunnen trouwen. Kleinschalig, natuurlijk, buiten en weg van de grote trouwlocaties. Maar jullie kunnen ook zelf een locatie kiezen. Wil je meer dan alleen een ceremonie? Ook dat kan! Denk aan een middag- of avondbruiloft waarbij we in dezelfde sfeer ook de catering, muziek en huwelijksnacht voor jullie verzorgen.

Meral soydas fotografie 3.jpg
Meral Soydas fotografie.jpg
Meral soydas fotografie 2.jpg
Logo Vurige babsen.png

Fotocredits: Meral Soydas Fotografie

Check de socials

  • Instagram

Join the chat

Katja en Nadine zitten klaar om jullie te ontmoeten en al jullie vragen te beantwoorden!