Moon Daisy

JA! IK WIL BLOEMEN VAN MOON DAISY

Proficiat, jullie gaan trouwen! Op deze mooie dag mogen prachtige bloemen niet ontbreken. Bij Moon Daisy zijn we ervan overtuigd dat bloemen de finishing touch geven aan jullie grote dag. We zijn echte perfectionisten en geloven dat het bloemwerk moet passen bij jullie, jullie locatie en vibe. Onze stijl is dan ook ongedwongen en speels waarbij we altijd werken met een kleuren palet. Onze offertes zijn op maat omdat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Of je nu al helemaal voor ogen hebt wat je wilt in je bloemen of nog zoekende bent, wij staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren over jullie bruidsbloemen.

Achter al dat mooie bloemwerk vind je Susanne, eigenaresse van Moon Daisy. We zijn gevestigd in downtown Best en hebben daar onze shop en werkplaats “where al the magic happens”.

Samen met mijn team van powervrouwen treffen we de voorbereidingen en maken en stylen we het bloemwerk op locatie. Deze toppers zijn allemaal gekwalificeerde bloemisten en net als mij de beste in hun vak.

 

 

 

 

 

 

 

 

HOE WERKT HET?

 

Het concept is simpel: We gaan het met jullie als aanstaand bruidspaar hebben over jullie droombloemen. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we elkaar  beter leren kennen. Bloemen zijn zo persoonlijk dat het bijna onmogelijk is iets van een plaatje uit te zoeken, er is namelijk altijd iets wat je wel of niet mooi vind. Wel is het goed voorbeelden die je hebt gezien door te sturen of mee te nemen. Samen gaan we goed kijken naar het kleuren palet.

Je leest het goed! Ik werk altijd met een kleurenpalet. Dat houdt in dat de offerte een pagina bevat met afbeeldingen die de juiste kleuren en beleving weergeven. Ik kan vooraf niet zeggen welke bloemen precies op welke plek in het bloemwerk verwerkt zijn. Het zijn immers verse producten die zich net zoals de natuur aanpassen aan het weer. Het bloemwerk is een beleving en dat geeft mij de vrijheid om de juiste keuzes te maken bij het inkopen van jullie bloemen.

Na onze kennismaking stuur ik jullie een eerste offerte met hierin een voorstel over kleuren, vormen en de kosten. We houden jullie datum twee weken vast. Dat houdt in dat we geen andere opdrachten aannemen die we niet kunnen combineren met jullie grote dag.

Neem snel contact op voor een kennismaking en ontvang onze gratis info brochure in je mail.

 

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Fotocredits: Stories by Josan         Stylingcredits: Nikki de Lang wedding and event

StoriesbyJosan_C-ceremony-6.jpeg
StoriesbyJosan_C-ceremony-16.jpeg
StoriesbyJosan_C-ceremony-13.jpeg
StoriesbyJosan_C-ceremony-57.jpeg
MoonDaisy_Logo_Flowers&Plants klein kopi

Check de socials

  • Facebook
  • Instagram

Join the chat

Susanne zit klaar om jullie te ontmoeten en al jullie vragen te beantwoorden!