Mariënhof Amersfoort

Wat leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag nemen wij jullie mee in de wereld van de Mariënhof met haar bijzondere verhaal en ambiance in combinatie met onze gastvrijheid en sympathieke service.

Ons eeuwenoude stadsklooster van ruim 500 jaar oud is met haar sprookjesachtige kloostertuinen, romantische binnenplaats en tien meter hoge trouwzaal een locatie met karakter. Mariënhof staat voor vele sfeervolle ruimtes en eindeloze mogelijkheden en is de perfecte locatie om alle bijzondere momenten op één plek te vieren.

 

De Mariënhof heeft met haar rijke historie vele doelen gediend. Het pand diende vanaf 1479 als nonnenklooster en huisvesting aan Augustijner monniken. Na 1611 werd het klooster een burgerweeshuis. Oud en nieuw komen nu op bijzondere wijze samen; direct bij binnenkomst ervaren jullie de sfeer van vroeger en ontdekken jullie de knipogen naar het heden door de moderne inrichting en sfeervolle ledverlichting in de kloostergangen.

De Mariënhof is een sfeervolle locatie om zowel binnen als buiten te trouwen en mooi in elk seizoen. Het is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amersfoort en zowel het burgerlijk- als het kerkelijk huwelijk kan hier plaatsvinden. Ons team bestaat uit gedreven, jonge en enthousiaste mensen die met hun ruime ervaring precies weten waar een goede bruiloft en trouwlocatie aan moet voldoen. Bijzondere service op hoog niveau zit daarom ook volledig in onze genen! Vanaf de eerste dag werken jullie met onze vaste en ervaren weddingplanners van voortraject tot en met evaluatie.

Check de socials

  • Instagram
  • Facebook

Join the chat

Mariënhof zit klaar om jullie te ontmoeten en al jullie vragen te beantwoorden!