Esther Schog Fotografie

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd en wat leuk dat je vanavond een kijkje bij mij neemt!

WIE BEN IK?

 

 Ik stel mijzelf graag even kort aan jullie voor: Ik ben Esther Schog, natuurlijk zelf ook gelukkig getrouwd en moeder van twee (inmiddels al grote) kinderen. Naast het feit dat ik gek ben op een heerlijke strandwandeling met onze honden en je mij kunt wakker maken voor chocolade, word ik dolgelukkig van het fotograferen van alles wat maar met mensen en liefde te maken heeft. Ik ben sinds 2005 dan ook full-time portretfotograaf. Als ik geen trouwreportage heb, ben ik te vinden in mijn fotostudio, waarin onder andere baby’s, peuters & gezinnen  fotografeer. Kom je bij mij op de foto, dan kun je een gezellig uur verwachten zonder stijve houdingen en gemaakte lach. Juist met een gezellige, ongedwongen benadering ontstaan de mooiste beelden!

 

 

HOE WERK IK?

Wanneer jullie gaan trouwen, wil je dat alles klopt! Juist die ene herinnering die je later aan jullie grote dag overhoud, moet dan ook de perfecte worden! Wanneer je op zoek gaat naar een trouwfotograaf, kijk je in eerste instantie naar de stijl van de foto’s. Je wilt tenslotte beelden die bij jullie een wauw factor oproepen. Maar wat minstens zo belangrijk is, is dat je een klik hebt met jouw fotograaf en jullie je op je gemak voelen bij haar.  Ik vind het dan ook ontzettend belangrijk jullie te leren kennen. Tijdens een vrijblijvend gesprek in mijn fotostudio neem ik hier dan ook alle tijd voor. Juist dan kan ik een reportage voor jullie maken die bij jullie past en waar je dolgelukkig van gaat worden. Samen bereiden we alles tot in de puntjes voor, zodat je op jullie trouwdag alleen maar van elkaar en alle mooie momenten gaat genieten. Daar besteed ik dan ook veel aandacht aan. Tenslotte beleef je deze bijzondere dag maar één keer en juist die ene herinnering, dat bijzondere trouwalbum, verdient het dan ook perfect te zijn. 

INVESTERING

Voor €1395,- kom ik jullie dag al vastleggen. Dit tarief is voor 6 uur fotografie, inclusief hoogwaardige kwaliteit bewerkte digitale foto's. Alle reportages worden uitsluitend verzorgd inclusief album. Als je de boeken bekijkt, begrijp je gelijk waarom. De albums zijn er in vele soorten en maten. Kies het album en het pakket met het aantal uren dat bij jullie past. Graag maak ik een offerte op maat, afgestemd op jullie wensen. Ik vind kwaliteit  ontzettend belangrijk en zorg dan ook dat jullie album er één gaat worden waar jullie heel veel jaren met liefde in terug gaan kijken.

Niet onbelangrijk: ik word vaak in een heel vroeg stadium geboekt. Wacht dan ook niet te lang met het inplannen van een kennismaking. Vul het contactformulier in en ik laat jullie snel weten of ik beschikbaar ben. Je kunt natuurlijk ook even gezellig een praatje met mij maken vanavond. Klik op de button hieronder. Ik zit voor jullie klaar!

Check de socials

  • Instagram
  • Facebook

Join the chat

Esther zit klaar om jullie te ontmoeten en al jullie vragen te beantwoorden!