Hintle

Een save the date, uitnodiging, reminder mail, bruiloft website, social media updates, je doet er alles aan om je gasten zoveel mogelijk te betrekken bij die geweldige bruiloft die je in gedachten hebt. Wat als dit kon vanuit één platform, op een manier die je gasten weken tot maandenlang betrokken houdt? Niet gehinderd door een algoritme dat de aandacht al binnen een swipe bij je weghaalt. 

Een filmpje speciaal voor jullie!

Hintle
Hintle

press to zoom
Hintle
Hintle

press to zoom
1/1
Hintle
Hintle

press to zoom
Hintle
Hintle

press to zoom
1/1

MYSTERIEUZE UITNODIGING PER POST

Ontmoet Hintle (Hi!). Wij zijn een mysterieuze uitnodiging waarmee we die mooie mensen die je uitnodigt voor je bruiloft, al viert vóór het feest begint. Een Hintle Experience, zoals we dat noemen, start offline met fysieke post vol confetti. In die post zit een Hintle Box of Card met een eerste aanwijzing, huwelijksdatum, en een persoonlijke code.

 

 

LAAT JE GASTEN RADEN DANKZIJ ONLINE HINTS

Met die persoonlijke code uit de post, komen je gasten uit op je Hintpagina. Hier zet jij tot aan de bruiloft hints klaar. Vande dresscode, thema, iets over de locatie, detail van de jurk.. Tot praktische vragen zoals dieetwensen, muzieksmaak voor de avond, informatie voor een quiz, of net wat je van plan bent. Ook op de dag zelf kan je hints versturen. Bijvoorbeeld: vergeet niet om naar de Photo Booth te gaan. Achteraf kan je eenvoudig de link naar jullie fotoalbum en aftermovie delen. Je gasten krassen die vervolgens open.

Hintle
Hintle

press to zoom
Hintle
Hintle

press to zoom
1/1
Hintle
Hintle

press to zoom
Hintle
Hintle

press to zoom
1/1

RICHT HET IN NAAR JOUW STIJL EN WENS

Natuurlijk heeft jouw bruiloft een eigen stijl. Dit kan je in zowel de post, als op de Hintpagina regelen. Zelfs de confetti is op maat te regelen. Vraag naar de mogelijkheden door vooraf een offerte aan te vragen, of een demo-code aan te vragen. Heb je al een designer voor jouw bruiloft uitnodigingen? Vraag de formaten van de card of sleeve, en de designer kan aan de slag.

 

 

HOE MIJN ZUS DIT HEEFT ERVAREN

Hoewel Hintle pas jong is, en nieuw in de bruiloft branche, ben je zeker niet de eerste. Bekijk hoe mijn zus het ervaarde, die uit eigen initiatief een blog schreef over hoe ze het heeft beleefd.

Wil je meer lezen over dit avontuur? Lees hier het blog!

HINTLE: ALLES VOOR HECHTE BANDEN IN DE ECHTE WERELD. 

Net als bij een bruiloft, draait het bij Hintle allemaal om het versterken en vieren van de hechte banden die je om je heen hebt. De Hintle Uitnodigings-Experience is de eerste stap naar een social platform waarbij de tijd die je erop besteed, zorgt dat een band sterker wordt in de echte wereld. Iedereen die nu een Hintle gebruikt, zorgt er dus voor dat we zonder datahonger en advertenties een antwoord kunnen ontwikkelen op de steeds polariserendere traditionele social media.

 

Ik hoop je snel in onze Teams-meeting te spreken.

Check de socials

  • Facebook
  • Instagram

Join the chat

Hintle zit klaar om jullie te ontmoeten en al jullie vragen te beantwoorden!