Henri's Ladies & Gents

Ben je opzoek naar een outfit met een twist? Of wil jij graag een kostuum wat je na de trouwerij nog vaker kunt dragen? Wij helpen je graag met het pak dat precies bij jou past.

Eerst: gefelicteerd! Het aanzoek is gedaan dus de eerste stap is gezet. Er komt nu een hoop op je af wat er allemaal geregeld moet worden. De locatie en de datum zijn misschien al bekend. De jurk van jouw aanstaande is wellicht al gekocht?

Henri's Ladies & Gents
Henri's Ladies & Gents

press to zoom
Henri's Ladies & Gents
Henri's Ladies & Gents

press to zoom
Henri's Ladies & Gents
Henri's Ladies & Gents

press to zoom
1/2

De volgende stap is het uitzoeken van een trouwkostuum. In onze winkel in Hoogerheide hebben wij een ruime keuze in confectie kostuums van verschillende merken, maar kan je ook een kostuum op maat laten maken. Een maatkostuum is niet alleen voor mannen met een moeilijke maat. Je kunt er jouw persoonlijke touch in kwijt.

Omdat je in de winkel niet alleen trouwkostuums, maar ook dames- en herenkleding vindt, kunnen je ouders, familie en andere genodigden ook bij ons terecht. Wij houden in de gaten dat jullie sfeer en stijl gewaarborgd wordt in de kleding van je gasten en natuurlijk voorkomen we dat iemand dezelfde outfit aan heeft.

Veel om over na te denken, maar we gaan je hier mee helpen. Veel bruidegommen hebben de afgelopen 27 jaar hun weg naar Hoogerheide al gevonden. Maak vrijblijvend een afspraak via de contact gegevens onderaan de pagina.

Kijk je mee?

Check de socials

  • Instagram
  • Facebook

Join the chat

Henri's zit klaar om jullie te ontmoeten en al jullie vragen te beantwoorden!