Gerjanne

WAANZINNIG TOFFE TROUWFOTO'S WAAR JULLIE LIEFDE
EN EMOTIES VAN AF SPATTEN!

Geen geposeerd gedoe, maar pure en echte foto's die het prachtige verhaal vertellen van jullie dag. En oh wat geniet ik er elke keer weer van om een bruiloft te mogen fotograferen! 

Ik ben altijd 300% gefocust en ik sta constant op scherp om al die onverwachte mooie momenten van en voor jullie te vangen. Ook van de mensen om jullie heen. The best job in the world! Ik heb inmiddels al ruim 150 bruiloften mogen fotograferen en meerdere van mijn foto's zijn bekroond met (internationale) trouwfoto awards. Zo gaaf!

 

GERJANNE - Ik Trouw Van Jou - 015.jpg

MIJN WERKWIJZE


Ik fotografeer op een documentaire wijze, dat wil zeggen dat ik alles vastleg zoals het gebeurt. Ik vind het belangrijk dat jullie vooral genieten van elkaars gezelschap en van jullie grote dag. Ik zorg dat we tijdens de fotoshoot van jullie tweetjes de mooiste settings hebben voor de foto's, en de rest doen jullie helemaal zelf! Jullie halen samen herinneringen op, mijmeren over de toekomst... En ondertussen zet ik jullie er op je mooist en leukst op! Dat gaat heel relaxed en voelt totaal niet als poseren, krijg ik altijd van mijn bruidsparen te horen. Ik meng me ook altijd moeiteloos onder jullie gasten; ik hou absoluut van een praatje maar ik zal altijd met één oog om me heen kijken welke toffe momenten er staan te gebeuren zodat ik die kan vastleggen. Ik vang alle mooie, hilarische en ontroerende momenten die soms maar een paar seconden duren en die jullie misschien wel gemist hebben. Ik vertel graag JULLIE verhaal met mijn foto's!
 

Gerjanne
Gerjanne

press to zoom
Gerjanne
Gerjanne

press to zoom
Gerjanne
Gerjanne

press to zoom
1/2

ENTHOUSIAST? NEEM SNEL CONTACT OP!


Mijn beschikbaarheid is beperkt, ik neem maximaal 10 bruiloften aan per jaar. Ben je enthousiast? Neem dan snel contact op om te checken of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda. Ik nodig jullie graag uit bij mij thuis voor een kennismaking! Of - in de huidige Corona situatie - via videobellen. En voelt het allemaal goed? Pas dan beslissen jullie of ik jullie grote dag mag gaan fotograferen.

IMPRESSIE

Bekijk een impressie van enkele van de toffe bruiloften die ik heb mogen fotograferen op mijn website. Mag ik jullie mooie verhaal ook gaan vertellen met mijn foto's?

Impressie

Check de socials

  • Instagram
  • Facebook

Join the chat

Gerjanne zit klaar om jullie te ontmoeten en al jullie vragen te beantwoorden!