Bruidsgalerie Très Jolie

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

''JE VOELT JE PAS DE BRUID ALS JE JOUW DROOMJURK HEBT GEVONDEN''   

 

Bruidsgalerie Tres Jolie is de plek om jouw droom trouwjurk te vinden. In onze bruidsmode winkel in Etten-Leur vind je trouwjurken in alle stijlen en maten. Onze jurken bevinden zich in het midden tot hoog segment van de bruidsmode met een prijsklasse tot max. € 2000,- (m.u.v. Randy Fenoli Bridal collectie)

 

Wil je strapless, een halter, wel of juist geen kant, ivoor, champagne kleur. We helpen je graag! We begrijpen dat elke bruid uniek is. Wij helpen je dus graag met ons oprecht advies. Je kan tijdens je bezoek bij Tres Jolie een warme en open sfeer verwachten. Uiteraard tonen wij begrip voor jouw wensen en trouwinspiratie. Wij zijn er voor jou om jouw dag perfect te maken.

 

Dit betekent dat wij maar 1 bruid tegelijkertijd helpen in onze bruidsmode winkel. Wij doen dit om de bruid alle aandacht en hulp te kunnen bieden die nodig is om de trouwdag perfect te maken. Verwacht bij ons Brabantse gezelligheid, lekkere koffie en niet te vergeten een beleving om nooit te vergeten.

We kunnen heel veel over onszelf schrijven en verwoorden maar een ervaring van een klant zegt vaak zoveel meer. Hier doen we het voor met alle liefde en passie voor ons vak:

Marjolijn: “Ik ben misschien wat bevooroordeeld want ik heb dé jurk gevonden bij Tres Jolie maar wat was het een fijne ervaring! Tres Jolie was de tweede winkel waar ik ben gaan kijken voor mij droomjurk en het verschil met de eerste winkel was de hulp van Tamara. Ze kreeg al snel in de gaten wat bij mij paste. Ze zorgde ervoor dat iedere jurk voordat ik de paskamer uit ging perfect zat zodat je meteen een totaalbeeld had...ik had wel in 8 jurken kunnen trouwen, stuk voor stuk mooi....maar 1 jurk had Tamara uitgekozen (niet perse de jurk die ik uit de rekken zou halen) en dat was hem! Het is waar....je voelt het gewoon! Ik kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken bij Tamara, de sfeer is precies hoe dit moet zijn in een boetiek, Tamara luistert goed, is empathisch en fluistert, overigens heel respectvol en oordeel loos, ook af en toe in de paskamer dat je goed naar je eigen gevoel moet luisteren :-)''

 

Wie weet tot ziens in onze winkel,

Liefs Tamara van Oorschot

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

press to zoom

press to zoom
1/1

Check de socials

  • Instagram
  • Facebook

Join the chat

Tamara zit klaar om jullie te ontmoeten en al jullie vragen te beantwoorden!