De lekkerste bedankjes

De grote dag zit erop en jullie gaan lekker nagenieten… maar wacht! Hoe tof is het om de gasten nog een klein aandenken cadeau te doen. Je kunt natuurlijk een leuk bedankkaartje meegeven maar als je op zoek bent naar iets origineels met een grote persoonlijke twist, is chocolade misschien wel dé oplossing. 

 

Chocolade Lekkers maakt de allerlekkerste bonbons voor jullie op maat! Wat dacht je van een doosje vol bonbons in de vorm van envelopjes of ringen. Heb je al een andere vorm in gedachte? Geen probleem. Dat is helemaal aan jullie om te bepalen. 

Naast de vorm kun je ook nog de smaak van de vulling kiezen. Dus zijn jullie beide dol op karamel, dan is de keuze snel gemaakt. Karamel is trouwens hun populairste smaak, wij snappen wel waarom ;). 

Hebben jullie geen gezamenlijke favoriete smaak? Over de bruidstaart zijn jullie het (als het goed is) ook eens geworden dus gebruik bijvoorbeeld de icing of vulling als inspiratie. 

Als laatste kun je ook de kleur zelf bepalen. Onze tip: ga voor de thema kleuren van de bruiloft. Dan is alles in style.

 

Voor de door jullie samengestelde bonbon kan een toffe verpakking natuurlijk niet ontbreken. En jawel, ook deze kun je zelf ontwerpen! Neem bijvoorbeeld het design van de trouwkaart als inspiratie. Niets past zo goed bij jullie als dat ontwerp. 

 

Willen jullie de gasten het lekkerste bedankje ever cadeau doen?

Neem contact op met Chocolade Lekkers. Zij helpen jullie graag verder om zelfs de bonbon tot een droombonbon maken.

press to zoom

press to zoom
1/1

press to zoom

press to zoom
1/1

press to zoom

press to zoom
1/1

Neem contact op met Chocolade Lekkers

Neem een kijkje op de socials van Chocolade Lekkers

  • Instagram
  • Facebook